Some tuesday reading

Litt lesing før jobb, gjør godt for både hode og sjel. Liker boken veldig godt! Jeg har ikke kommet meg så veldig langt, men bare gleder meg til fortsettelsen.. Tror det er viktig at vi skryter av oss selv og ikke bare de nærmeste. Sier til oss selv "I dag har du vært flink.. Du ser jo søren meg bra ut.. Du kan unne deg deg sjokoladen, uten å ha dårlig samvittighet.." Slike ting bygger deg veldig opp og gir deg en veeldig god følelse. 

I fjor gikk jeg til psykolog, fordi jeg ikke hadde det noe bra innvendig. Jeg hadde utrolig lav selvtillit og selvfølelse, fremdeles er den ikke helt på topp, men har det mye bedre enn da jeg var på mitt mørkeste. Håper boken kan hjelpe meg med å forstå og føle meg litt bedre på innsiden.. Det er Cathrine Heienberg som har skrevet boken, bedre kjent som cathinthecity. Jeg har fulgt bloggen hennes i mange år og liker den utrolig godt, hun virker som en utrolig skjønn og down to Earth, kinda girl! 

::

This book is amazing.. Cathrine Heienberg aka cathinthecity is the one who wrote it and I think she seems like a really cool and down to earth, kinda girl!

I can't wait to read the rest. 

2 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

29.09.2015 kl.12:48

vurderer å kjøpe den boken :)

Maria Øvre

30.09.2015 kl.00:24

Sofie Caroline Nilsen: Det burde du.. Den er veldig bra :)

Skriv en ny kommentar

Maria Øvre

Maria Øvre

22, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits